Om hundeglad.dk

Jeg vil gerne fortælle lidt omkring hvem der står bag Hundeglad.dk

Mit navn er Ina. Jeg er 34 år, gift og mor til 2 skønne børn, og et pelset familiemedlem.

Jeg har startet Hundeglad, sammen med ejerne af Kagegrisen i 2023. Læs mere om historien bag her.

Derudover kan du også læse artiklen fra Lokavisen Fauvrskov her.

Jeg har i lang tid, drømt om at starte mig egen webshop op, og var stille begyndt at lægge planer i 2022. I den proces, kom jeg i kontakt med Kagegrisen, der som mig, har en kæmpe passion, for at starte en hundewebshop, da jeg særligt brænder for at drive en webshop, der gør livet som hundeejer sjovere, og relationen stærkere.

Jeg har en sundhedsfaglig baggrund, hvor jeg har været drevet af at styrke de nære menneskelige kontakter, trivslen i hverdagen, for at finde hvad der givet livskvalitet og glæde i hverdagen. Jeg er vild med at være i kontakt med mine kunder, og nyder at høre fra kunderne, hvad deres behov og oplevelser er med deres hund, produkterne, og særligt glædes over historier hvor vi knytter bånd, men vores pelsede ven.

Selv har vi Luna, vores 1 ½ årige Labrador Retriever, en hvid social og legesyg hund, der elsker at være med i alt hvad vi laver. Hun har været en kæmpe drivkraft for mig for at starte Hundeglad. Og med min erfaring, og passion for udeliv og udstyr, ved jeg hvor vigtigt det er altid at kunne have det rigtige udstyr, det rette beklædning, de rette godbidder mm, for at hunden kan været så stor en del at det liv, vi har som ejer.

Og hvorfor så navnet Hundeglad? Fordi hunde giver glæde. De er det eneste væsen i verden, der kan elske sin ejer højere end de elsker sig selv. Og personligt, har jeg følt den glæde. Min mand kaldte hende min lille terapi hund, fordi morgen gå turen, altid fik mig i godt humør.

Er der et produkt der ikke findes i shoppen, så er du altid velkommen til at skrive til os med dine ønsker – så skal vi se hvad vi kan gøre for at få det i shoppen.

Derudover vil vi løbende opdatere hjemmesiden med de bedste guide og vejledninger.